Loopbaancoaching

psycholoog-tilburg-marcella


Loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding

Het krijgen, hebben en houden of veranderen van baan kan een behoorlijke impact op je leven hebben. Een nieuwe omgeving, nieuwe taken en nieuwe mensen vergen energie.

Vaak worden mensen belemmerd in het nemen van een beslissing op dit punt omdat verandering betekent dat je iets wat heel herkenbaar en vertrouwd is, los gaat laten om ruimte te maken voor iets nieuws.

Door gesprekken over je achtergrond qua studie en werk, onderzoek naar je talent en karakter en je loopbaanmotieven en het verkennen van de arbeidsmarkt, kunnen we gefaseerd haalbare opties in beeld brengen en op zoek gaan naar de praktische stappen die nodig zijn om tot verandering in de praktijk te komen.

Emotionele drempels worden gedurende dit proces zichtbaar en geven ons een opening om in gesprek af te tasten hoe reëel de ‘beren op de weg’ zijn.


Loopbaancoaching

Nieuw toekomstperspectief

Veranderen is meestal uitdagend en prettig, maar als er geen vrije keus achter ligt, dan is dit soms ook meer dan lastig. De kracht van het vinden van een nieuwe weg, ligt vaak verborgen in het investeren in je eigen vitaliteit.

Wat breng je mee aan ervaring en talent en hoe vertaal je dit naar een nieuw toekomstperspectief? Staat je motivatie onder druk door het proces waarin je zit of bent beland en kom je daardoor minder gericht in actie?

Laat ons dan met je meedenken en zoeken naar wat je te geven hebt en welke wensen je misschien niet eerder liet meewegen in het aangaan van nieuwe initiatieven. Kijken naar wat je wel hebt in plaats van blijven hangen in tegenvallers, geeft je energie om terug in je persoonlijke kracht te komen en jouw toekomst vorm te geven.

Onderzoeken, rollenspellen, het aanleren van nieuwe technieken om jezelf te presenteren en vanuit overtuiging je eigen succes vorm geven, vormen voor ons de kernelementen van loopbaancoaching.

Marcella

Neem contact op